Brainturbo nyelvoktatás mitől gyorsabb és hatékonyabb?

A nyelvtanulási folyamat kvázi három szereplője: a tematika, a módszer és egyáltalán nem utolsó sorban maga az ember. A Brainturbo abból indult ki, hogy a három szereplő közül az ember a legfontosabb, ami voltaképp a kulcsa az egésznek. Induljunk ki abból tehát, hogy a nyelvtanulás alapja a tanulni kívánó, tudásvággyal rendelkező ember.

Mi az a Brainturbo?

A Brainturbo egy új, szabadalmaztatott eljárás ugyancsak szabadalmaztatott csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezéssel. A Brainturboval valóban új korszak kezdődött a nyelvtanulásban, már sokan mondták; „nem hittem, de ez nálam is működik!” A Brainturbo több, mint egy módszer, mert magát az idegen nyelvet elsajátítani akaró embert hozza jóval kedvezőbb helyzetbe.

Hogyan működik?

Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, sőt kreatív módon, ráadásul stressz-mentesen!

Óraszámok
Órák felépítése

 

Kinek jó?

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az “idegen nyelven megfogalmazható világ”. 

Fiataloknak
Nem lehet elég korán elkezdeni a nyelvtanulást!

18 év alattiaknak.

A Brainturbo módszere hatékonyan és eredményesen egészíti ki az iskolai nyelvoktatást anélkül, hogy ezt a fiatalok plusz tehernek éreznék.

Diploma előtt
Nyelvvizsga kell a diplomához?
A gyors tanulás a kulcs!

középsikolásoknak, főiskolásoknak / egyetemistáknak 

Minden évben rengeteg diák hiába végez a tanulmányaival, diplomát mégsem kap, hiszen ennek előfeltétele legalább egy nyelvvizsga megléte. Sokan ezt később munka mellett próbálják bepótolni, de diplomamentő program ide vagy oda, sokan egyszerűen lemondanak a papírról, nem is gondolva arra, hogy később ez milyen rossz hatással lehet a karrierükre.

Munka mellett
Nyelvtanulás munka mellett?
Nem akadály!

felnőtteknek

A nyelvtudás mindenhol óriási előnyt jelent, vagy egyenesen elvárás, külföldi munkavállalás pedig nagy kockázat, ha nincs. Ugyanakkor nem könnyű feladat egy fárasztó nap után a tanulást is beilleszteni az időbeosztásba.

Nyugdíjasoknak
Soha nem késő elkezdeni a nyelvtanulást!

nyugdíjasoknak, 65 évet betöltötteknek

Egyre nagyobb az érdeklődés a nyugdíjas korúak között is a nyelvtanulásra, hiszen ez az egyik legjobb módja a szellemi frissesség megtartásának, és a szabadidő hasznos eltöltésének.

Mindenkinek
Miért jó a Brainturbo módszere mindenkinek?

mindenkinek aki nyelvet tanulna

A Brainturbo nem egyszerűen csak klasszikus pedagógiai módszerekre építve, csoportos tanóra és otthoni magolás unalmasan váltakozó rendszeréből kiindulva próbál egy szokásos nyelvoktatást kínálni. A Brainturbo egészen más!