Szintfelmérés
Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az “idegen nyelven megfogalmazható világ”. Ráadásul ez így igaz! Ezekben az esetekben a nyelvtanfolyamon csak azt lehet hallani, hogy ezt is meg azt is tudtam, bár a szintfelmérésen ezek még nem jöttek elő. Akkor még teljesen passzívak voltak.

Tematika

  • Angol – alapfoktól C2 mesterszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
  • Német – szintén alapfoktól C2 mesterszintig a áll a hallgatók rendelkezésére.
  • Spanyol – alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
  • Magyar – alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére. (elsősorban az itt dolgozó, vagy családtagként hozzánk került német és angol ajkúak számára)

A brainturbo nyelvtanulásnál az egyes szintek “átjárhatóak”, valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók lehetőleg – a cél szerinti – többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Mi mennyibe kerül?
Az attól függ, hogy milyen céllal szeretnél nyelvet tanulni, illetve nyelvtudásod fejleszteni. Tehát csak az általad kiválasztott brainturbo nyelvlaborban, személyesen -talán épp a térítésmentes bemutatót követően- lehet érdemben az árakról beszélni.

Előzetesen és tájékoztatásul: 45.000 -180.000 Ft-ig, de mindig érdeklődj a kiválasztott brainturbo nyelvlabornál az aktuális kedvezmények felől is!